Namočit předem? Není nezbytné! S WURZENER Žlutý hrách bez skořápky Vždy používejte extrémně krátkou dobu vaření. Jeho sladká, mírná chuť se tvoří skvěle padnoucí základ na vydatná dušená masa s klobásou: Náš žlutý hrášek WURZENER jsou křupavé a jejich vůně dělá každý jeden Puree nezaměnitelné! Spolu s Hřebíček, tymián, ocet, slanina a pečené ovoce najdete zcela nečekaně Vstupte do světa chutí!
Nejsou chuťově tak intenzivní
jako červené fazole - a to je přesně jejich výhoda! Bílé fazole WURZENER jsou proto mimořádně vhodné do polévek a dušených pokrmů. Chuťově se nedostávají do popředí, takže poskytují základ, na kterém se mohou všechny ostatní chutě rovnoměrně rozvinout. Bílé fazole WURZENER mají bílou až krémovou skořápku a vaří se měkké a moučnaté.
Bio červená čočka REWE je loupaná čočka. Používají se především v indické a turecké kuchyni. Pro svou jemnou chuť se hodí zejména k přípravě polévek, salátů a smažených hranolků.
Červená čočka má šedohnědou skořápku a jasně oranžovočervené jádro. Při vaření se oranžová barva změní na nažloutlý tón. Doba vaření: 10 minut. Červená čočka je vhodná do salátů, polévek, příloh k masovým a drůbežím pokrmům, pyré a smažených brambor.
Naše WURZENER jemná čočka
pochází z Kanady: velká talířová čočka,
kteří jsou středně velcí a již přes ni
chutný vzhled rovná se příjemný
vyčnívat. Velmi praktická výhoda
mít také tyto čočky: nemusíte
být namočený po velmi dlouhou dobu. Vůně
našich čoček je pevně usazena v
Kůra. A i když se jejich barva mění
– po sklizni jsou zelené, později
hnědá – naše jemné čočky ji udrží
Vůně vždy s vámi!
Z ječmene se získává perlový ječmen loupání, leštění a broušení zrna ječmene. WURZEN kroupy vyrobené z ječmene jsou k tomu ideální Příprava slaných příloh nebo jako klasický doplněk do polévek a dušená jídla. Vlastnosti "střední" a „jemné“ rozlišují velikost Kroupy. Oba mají stejný Nutriční hodnota. Kroupy z ječmene Nenachází se však pouze ve slaných pokrmech Plošná aplikace, ale i vůle pro zušlechťování sladkých pokrmů použitý.